IKEA 2009

Så damp den då ner i brevlådan - IKEA-katalogen anno 2009. Igår när jag trött, blöt, kall och hungrig kom hem från jobbet låg den där i lådan och väntade. IKEA-guden visste tydligen att jag behövde lite uppmuntran.

Om jag nu ska vara ärlig så var det inte alltför mycket som fick mig att vilja ta mig snabbt som bara den till närmsta IKEA-varuhus. Men kanske ska det vara så med den nya katalogen? Det kanske krävs att man bläddrar igenom katalogen ett par gånger innan den sätter sig? Nu har ju jag bara tittat igenom den 2 gånger...kanske känns det annorlunda efter gång tre?


Denna lilla gungstol, ROFYLLD, är iallafall en av nyheterna. Tycker den är väldigt söt, men vi har ju inga egna barn ännu, så kanske är det lite väl onödigt att inhandla en redan nu... Men ett litet tips till alla er som har barn!


De svarta stolarna ovan, INGOLF, är jag lite sugen på, fast då i vitt. Vi har precis köpt nytt matbord i massiv ek och jag planerar att ha vita stolar till. Nu är inte just dessa stolar nyheter, men jag tänkte ni skulle få se ändå... Den lilla vita hyllan på väggen, STENSTORP, verkar dock vara ny för i år. Är ute efter vita hyllor, bland annat till TV/gästrummet, men jag kommer nog försöka tillverka dem själv.


Sängen ovan, LILLESAND, tycker jag också är fin. Dock inte något som vi kan ha hemma, då maken är så pass lång att en säng på 200 cm med gavel i fotändan inte fungerar. Men den hade varit fin... Kanske om man haft en stor altan. Då kunde man haft den stående där med en massa kuddar och filtar i. Snacka om mysigt!

Sedan tycker jag att linneskåpet, HEMNES, är otroligt fint. Om det inte hade varit för att det varit gult. Gula möbler går helt enkelt inte hemma hos oss. Varför kunde de inte haft denna i vitt?!? Flera av de andra HEMNES möblerna finns i vitt, men inte just denna. Hade den gjort det hade det nog blivit ett köp...men nu...sorry IKEA.

Det var dagens analys av nya produkterna från IKEA. Ska sätta mig och ordentligt titta igenom katalogen och kommer med en mer generell analys...kanske kan jag visa det jag absolut inte tyckte om någon annan gång...

Alla bilderna i inlägget kommer från IKEAs katalog för 2009.

Tillägg: Jag bor i Norge och får den norska katalogen. Kan vara så att den kommer tidigare här än i Sverige, för om man kollar respektive hemsidor så finns den nya katalogen inte med på svenska hemsidan, men däremot på den norska. Knepigt...man skulle ju kunna tänka sig att Sverige vore först när det gäller just IKEA-kataloger. Så fråga - har ni i kära fosterlandet fått den ännu?!?

Kommentarer
Postat av: B-M

Åhh,har du redan fått katalogen? Hoppas verkligen att min ligger och väntar på mig i brevlådan när jag kommer hem!!! håller tummarna Vilket häftigt hus i förra inlägget förresten! Ha det gott!

2008-08-12 @ 10:58:13
URL: http://vardagar.wordpress.com
Postat av: jenny

åh lyckost dig som fått den. Jag hoppas varje gång att den har kommit när jag hämtar posten:-) Kram/jenny

2008-08-12 @ 14:55:07
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: marita

Hej på dig!

är avis...vill också ha katalogen.NU.



Jag kollade in det förra inlägget. alltså vilket slott. Jag är helt mållös. Skulle inte ha nåt emot att äga nåt dylikt.



Kram/

¨M¨

2008-08-12 @ 15:27:44
URL: http://rosenfrojd.blogspot.com
Postat av: Zoey

Åhhh är den på väg? Äntligen....

2008-08-12 @ 15:42:23
URL: http://fotogalleriet.blogspot.com
Postat av: tara

fikk katalogen igår,men har ikke kikket i den enda...tenkte jeg skulle spare den til en rolig alene-stund...alltid ett høydepunkt når den kommer i august:) men jeg ser i flere blogger at den er skuffende og litt kjedelig iår:(

vel...jeg skal nok alltids finne noe...

ha en fin kveld

klem tara

2008-08-12 @ 18:21:47
URL: http://tara-happyinpink.blogspot.com/
Postat av: Lotta

hmm.. tycker alltid de e sa när man far katalogen att man e lite besviken att de inte har ännu fler "nya" grejer.. men sen efter att ha tittat ett par ganger har man fatt sina favoriter osm man sen köper ända ;-)

2008-08-12 @ 18:27:15
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: rost&rosor

Fin blogg. Här har det inte kommit någon IKEA katalog ännu men den sängen såg jag i somras när vi var där och bestämde direkt att den bara ska jag ha. Vilket fantastiskt hus du visade i ett tidigare inlägg.M.v.h.Katta

2008-08-13 @ 09:29:06
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: M

Nää jag har inte fått katalogen... Och när jag läste ditt inlägg så lös jag riktigt upp och tänkte - äntligen! Men så skrev du att du bode i Norge... typiskt ;).



Tack för titten hos mig! Jag tror aldrig jag ahr varit här inne tidigare, så nu ska jag ta och surfa runt och kika i din blogg!



Ha en bra dag!

2008-08-13 @ 10:13:38
URL: http://hwitavillan.blogspot.com
Postat av: M

Nämen är det du! Det var såå längesen jag var inne på din förra blogg, men nu "vet" jag ju vem du är - Hus Nummer 30! Heeej!

2008-08-13 @ 10:16:33
URL: http://hwitavillan.blogspot.com
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Men götapetter, har Du redan fått den! Vill ha, vill ha! ;-)

2008-08-13 @ 11:29:17
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

ikea katalogen = bibeln! har redan kikat via usa´s hemsida!.... mycket fint som vanligt! :)

2008-08-13 @ 11:48:58
URL: http://petraodaniel.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag håller med. Jag har redan kollat i den svenska och jag slår inga volter heller. Men känner väl så med som sista katalogerna och att det tar ett tag att hitta gobitarna :)När jag väl hittat något så har det inte kommit till sverige utan till ex Norge!! Jag hade bla spanat in en soffa att ha ute innan sommaren..men den kom aldrig till sverige utan bara till Norge!! snopet!!



KRAAAM

2008-08-13 @ 22:13:25
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Siv

Hej där! så trevligt med besök från dig! Nej här har inte IKEA trillat i våra lådor inte ens på deras hemsida kan man kika i katalogen...har inte tänkt att kanske några grannländer har fått den före...men som du säger borde va logiskt att Sverige får den först!

På återseende

//Siv

2008-08-14 @ 12:54:41
URL: http://vitspets.blogspot.com
Postat av: Nr.5

Heisann

Jeg har ikke fått den enda, og jeg går og venter og venter. men regner med den kommer i morgen, krysser fingrene. Den der sengen var kjempefin ja, men jeg også ha en lang mann som ikke ville gått med på noe sånt, hehe :)



Ha en fin kveld



Klem fra nr. 5

2008-08-14 @ 21:02:01
URL: http://nrfem.blogspot.com
Postat av: Lila

Halloj tjejen, kul att följa med till din nya blogg....JIPPI Ikea katalogen...väntar ivrigt på att den dimper ner i brevlådan. Tråkigt att du inte upplevde den med hisnande känsla.....



Kramis Lila

2008-08-14 @ 23:24:22
URL: http://lilasbloggvarld.blogspot.com

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS