Detaljer i arbetsrummet

                 

Så var det plötsligt måndag, den 20 april. Vart försvann den här månaden egentligen? Har världen snurrat så fort, medans vi varit instängda i vårt vardagsrum med renovering på schemat? På något sätt känner jag att jag missat något...


Eftersom vardagsrummet ännu inte är riktigt representabelt, och resten av lägenheten fungerar som lagerlokal, visar jag er idag bilder från vårt arbetsrum (tagna innan vi startade renoveringen av vardagrummet).


                 

Tallrikshyllan rymmer för tillfället inte speciellt många ting, men de som finns där är desto vackrare att titta på. Trähästen och zinkhjärtat, med en liten fotoficka, är inköpta på First Floor här i Bergen, och kommer från Walther&Co. Fotot är på mig och min lillasyster, taget i en fotoautomat i Schweiz för ganska exakt 9 år sedan.


Gardinkappan hängde förr i antingen mitt eller min lillasysters flickrum. Tycker den är supersöt och en liten gardinkappa är allt som behövs i detta lilla rum. Till höger om fönstret hänger Ballerinan. Jag bara måste visa henne igen, trots att jag gjorde det för inte speciellt länge sedan.


                 

På skrivbordet står numera Brunte Ett & Två, och på väggen där bakom hänger en liten anslagstavla, inköpt hos nätbutiken Lobelia. De två korten är handmålade av min mammas farbror. I många år målade han så fina kort till alla i släkten, som skickades ut till födelsedagarna. Jag tror att jag har omkring 13 stycken och nu får två av dem pryda arbetsrummet.


Bredvid anslagstavlan hänger en tavla tillverkad med datorns och internets hjälp. Jag hittade dessa små bilder hos en amerikansk tillverkare av väggkonst, Mel V Inc. Tyvärr skickar de inte sina varor hit till Europa, men det finns verkligen mycket fint att inspireras av.


                 

Bokhyllan försöker jag hålla så städad som möjligt, vilket betyder att mycket förvaras i lådor och askar av olika slag. På en av hyllorna ligger lite stuvbitar och en underbar bok om lapptäckstekniker, som min lillasyster köpt till mig i USA. I askarna i guld, turkost och vitt förvarar jag småting, som pärlor och trasiga smycken. Man vet aldrig vad man kan hitta på med sånt!

                 

Nu får vi se när nästa inlägg kommer och vad jag då kommer att visa för något. Just nu är det som sagt smått kaos hemma och jag ser väl inte att det kommer att bli någon ordning i det inom de närmsta dagarna. Så vi ser vad som händer i framtiden!


Kommentarer
Postat av: Anne

Fina bilder ifrån arbetsrummet!

Känner igen mig i det där att resten av hemmet används som lagerlokal medan ett annat fixas =)Ska bli spännande att se när detär färdigt!Kram Anne

2009-04-20 @ 13:31:29
URL: http://huginotten.blogspot.com
Postat av: Johanna

Fina detaljer, kul att se :-)

Jag gillade framförallt de där småaskarna i bilden längst ner till höger.Kramar!

Johanna

2009-04-20 @ 14:18:55
URL: http://radhusdrommar.blogspot.com
Postat av: Isabels värld

Åh så mycket fina detaljer du visar!! Jag har också ballerinan. Sååå fin!! Hoppas allt är bra! kram Pernilla

2009-04-20 @ 14:47:47
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/
Postat av: M i c k a

vad mysigt det ser ut :D

2009-04-20 @ 19:09:27
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!Flera utav mina vänner pluggar och har pluggat just ergonomisk design. Verkar vara en väldigt bra utbildning.Gillade din fina ballerina!Kram

2009-04-20 @ 19:24:14
URL: http://husprojektet.bloggagratis.se
Postat av: Annika

Så mycket fint du visar. Gillar hyllan ni har där.

Lycka till med renoveringen i vardagsrummet :)

Kramar

2009-04-21 @ 08:33:46
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: Lallis

Oj vilka underbara detaljer:)

Kram Lallis

2009-04-21 @ 16:29:24
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: erry

Jättefina bilder, som vanligt! & Tack för den fina kommentaren hos mig!Ser fram emot att se bilder från vardagsrummet när det är färdigt! Ha det bra!

2009-04-21 @ 16:37:12
URL: http://gallerry.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Vilka vackra saker som ni har att omge er av i arbetsrummet (eller vad det nu var vi skulle kalla det för - kreativa rummet??)

April har flugit iväg, det kan jag hålla med om. Men så uselt väder som det har varit i april så kan det inte bli maj fort nog..Ja, det är ju inte lätt att hålla samma pysseltakt så här på veckodagarna som i söndags ;-) Idag har jag fått nöja mig med loppisbesök och ommålning av en kruka.

2009-04-21 @ 21:14:15
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Helena

Hej! Kul att hitta hit, jättefin blogg du har!

Ha en bra vecka/ Helena

2009-04-21 @ 21:15:25
URL: http://vackrating-tingeling.blogspot.com/
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! ha en jätte bra dag. Kram Susanne

2009-04-22 @ 06:54:53
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godkväll!! Hoppas du haft en jätte bra dag. Kram Susanne

2009-04-23 @ 20:36:27
URL: http://vejers.blogg.se/

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS