Renovering bland vitsippor


Så var påsken över och jag kan konstatera att det här med renovering tar tid. Visst är man förberedd på att det inte alltid blir som planerat, men det är ju svårt att förutse hur långt från planen man kommer att landa. När ni läst de två meningarna förstår ni säkert att vi inte är färdiga med vårt vardagsrum. Men bättre att det tar lite längre tid och blir riktigt gjort. Jag kan i alla fall redan nu konstatera att det kommer bli riktigt bra!


Efter att ha rivit bort panel och golv, satt upp gipsplattor och spacklat, mår kroppen som den förtjänar. Dessutom är händer och armar fulla med små sår av olika slag, allt från söndertrasade nagelband till den där röda "jag sågar mig själv i handen"-märkningen. Men ganska så hel är jag fortfarande, vilket ju är bra eftersom vi fortfarande har en del målning, tapetsering, golvläggning och annat fix kvar.


När jag står där i vardagsrummet kan jag titta ut i slänten och njuta av vitsipporna som växer där. Går jag sedan in i köket och tittar ner mot bäcken som rinner förbi, då får jag se ännu fler. Det är första våren vi bor i denna lägenhet och jag är helt överlycklig över att vi har massvis med underbara vitsippor runt omkring oss. Det är verkligen ett härligt vårtecken!Med detta korta inlägg önskar jag er en god start på denna arbetsvecka. Själv ska jag idag hinna med tid hos både optikern och frisören, innan jag åker hem och slipar väggarna efter det, förhoppningsvis, sista lagret spackel.


Kommentarer
Postat av: Anne

Åh Vitsippor! såna har inte orkat sig upp hos oss än... men en massa blåsippor har jag sett ute i skogsbackarna då jag och vovven är ute och knatar :)Det är ju verkligen sådär med renovering (i alla fall när man gör själv) tidplanen spricker, det är ju bara att kämpa på.... vi trodde vi skulle vara klara på någon vecka, men dels dyket det upp saker som måste göras och sedan kommer man på under arbetets gång saker man vill göra annorlunda (ja så är vi i alla fall, fniss)Ska bli jättekul att se när det är klart i alla fall!

Här kommer lite lamm flygandes nu - ta emot!!!! :)Kram Anne

2009-04-14 @ 09:35:36
URL: http://huginotten.blogspot.com
Postat av: Annika

Nej verkligen inte, men dem måste få ha sin åsikt med. Oj, vad ni håller på, men bättre att det tar lite tid även fast man vill ha klart på en gång.

Vi ska tapetsera om kök och hall sen när vi får nytt, men vi funderar på att en tepetserare ska göra det. Beror ju på vad det kostar iof.

Ha nu det bra, kram

2009-04-14 @ 09:48:21
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: Jenny

Inför våra renoveringar kan jag aldrig låta bli att göra en tidsplan fastän jag vet att det inte kommer att hålla. Det är tyvärr samma problem med budgeten...Men när allt är klart är all nerlagd tid värt det. Huvudsaken är ju att man blir nöjd.

2009-04-14 @ 12:29:22
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: Milla

O, renovering tar verkligen alltid längre tid än man tänkt sig... men det är ju bra att det blir bra!

Underbart att upptäcka alla vitsippor sådär... fina bilder!

Kram

2009-04-14 @ 12:30:09
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: erry

Underbara bilder på vitsippor!Renovering kan verkligen ta musten ur en, men när det väl är klart så är det ju absolut värt det!(Själv är jag också lite mör i kroppen idag efter gårdagens fönsterputs, spring till tvättstugan och annan städning! :)Ha en bra dag!

2009-04-14 @ 12:34:52
URL: http://gallerry.blogg.se/
Postat av: Mifflan

Åh, vad jag känner igen mig fast mitt "vardagsrum" är min d-uppsats. Och här nöjessurfar jag, igen!

2009-04-14 @ 13:56:12
URL: http://mifflan.blogsome.com
Postat av: Anna

Åhh, vad härligt med vitsippor. Här i Luleå ligger snötäcket fortfarande tjockt. Längtar så efter att få se den första tussilagon.Lusten till renovering går verkligen upp och ner men det är en fantistisk känsla när man väl är klar!Tar gärna emot recpetet på kryddkakor!

2009-04-14 @ 14:41:37
URL: http://husprojektet.bloggagratis.se
Postat av: Susanne

Hej!!! ja du renovering är inte alls rolig och den tar tid. Ha en fortsatt bra dag. Kram Susanne

2009-04-14 @ 15:09:34
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Härliga blomster. Låter väldigt mysigt att bo med dem inop knuten.

2009-04-14 @ 15:35:13
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Liza

Hej hopp i vitsippsbacken! jag har spenderat hela helgen i stugan bland vitsippor, blåsippor, skilla och små blekgröna knoppar på diverse träd och buskar. och jag kan bara hålla med dig; UNDERBART!!!

Känns som om det varit lite snålt med vårblommor i mitt liv de senaste åren ;) Tur att det ändrats!Kramelikram på er båda två!!

2009-04-14 @ 17:15:07
URL: http://minellie.blogspot.com
Postat av: Johanna

Men vad ni jobbar och sliter! Duktiga ni är! Det där grundjobbandet är ju så kämpigt.

Vitsippor är ju så fina, här har de inte kommit ännu.

Fina bilder du tagit!Kram

Johanna

2009-04-14 @ 22:23:43
URL: http://radhusdrommar.blogspot.com
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Vad fint med vitsippor:)

Svar: Tack för ditt tips, blir nog en kortare spegel. Får se imorn.

Ha en bra dag.

Kram Kristina

2009-04-15 @ 12:13:26
URL: http://fruinredning.blogspot.com
Postat av: Susanne

Godkväll!!! ja ni har en del kvar att göra är inte avis. Ha ne bra kväll. Kram Susanne

2009-04-15 @ 19:08:20
URL: http://vejers.blogg.se/

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS