Julgranen

Min lillasyster vill se bilder på vår julgran. Jag tror hon vill avgöra om den ser okej ut trots att det är en plastgran. Jag kan berätta att det inte är lätt att få till lyckade bilder av en julgran. Speciellt inte med min kamera, i kombination med något dåligt tålamod när det gäller sådant.


Rent formmässigt har vi nog det man skulle kunna kalla Disneygran. Dock med en lite diskretare pyntning med vitt, silver och glas. Den vita lilla stjärnan är en av många som jag tillverkade förra hösten på en keramikkurs. Julgransmattan är inköpt på Åhléns.

Lite annan grön dekoration hemma hos oss är detta mosshjärta, som jag tillverkat själv. Jag la ihop två lager med mossa och rev bort det som behövdes för att få fram en hjärtform. Sedan virade jag ståltråd runtomkring, tills dess att allt hölls ihop. En julgransljushållare sitter fast i ståltråden. Brickan, som står på byrån i sovrummet, har jag även dekorerat med några ljusstakar, två julgranskulor i fattigmanssilver och små minikottar.


Idag har jag vairt trött och sliten hela dagen. Hoppas nu verkligen inte att jag blir sjuk lagom tills vi ska åka iväg. Tur att jag inte har speciellt mycket kvar på att göra listan. Då kan jag ha det riktigt lugnt och skönt, nu när jag faktiskt har semester! 

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jätte fint!!! =)

Vi har också platsgran trots att vi är skogsägare... Du må tro att vi kan få lite "gliringar" för det.

2008-12-19 @ 21:04:33
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Annika

Faktiskt fin gran för att vara plast. Brickan tycker jag var jättefin :)

2008-12-19 @ 21:42:02
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Så fint juletre , selv om det var uekte. Fint pyntet.

åå får håper du ikke blir syk nå Jill, du skal jo ut å reise. ta det med ro, kryp under dynen og slapp godt av så går det kankjse bra0)

Klem Kerstin

2008-12-19 @ 22:47:44
URL: http://www.mitthvitehus.committhvitehus.com
Postat av: Cattis

God Jul & Gott Nytt År ville jag bara önska dig...Julkjamis Cattis

2008-12-20 @ 21:46:43
URL: http://www.lugnahornan.blogspot.com
Postat av: Åsa

Finfin plastgran !

2008-12-20 @ 23:12:33
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS