Ljusspel

Hej alla rara!

Idag är det äntligen fredag. Planer för helgen? Ja...mannens kör har konsert, med efterföljande "middag med damer". Och så var det visst så att jag skulle hålla "tack för maten"-talet. Måste börja förbereda mig för det.

Ni vet den där lampan som jag visat tidigare. Den underbart fina från Laura Ashley. Vad jag inte visade då var det där lilla extra. Själva foten är ju täckt med prismor och mitt inne i foten sitter det faktiskt en glödlampa. Man kan välja att ha skärm och fot tänd, eller bara foten (och tar man bort glödlampan blir det som en "vanlig lampa"). På bilderna i dagens inlägg har jag bara haft lampan i foten tänd och det ger helt fantastiska ljuseffekter i rummet runtomkring. 


  
Att sitta och äta middag med levande ljus och denna lampa tänd är helt fantastiskt mysigt. Förutom de effekter jag visar på dessa bilder får man ett nästan dimmaktigt sken på väggarna en bit ifrån. Men det skenet har jag inte lyckats få någon bra bild på.


I eftermiddag ska jag åka och köpa mer vit färg till arbetsrummet. Det går framåt...men det tar lite tid och det blir inte färdigt nu i helgen. Möjligen nästa...eller nästa...

Kommentarer
Postat av: Sök och du skall finna

Helt underbart vackert! Vilken stämning den skapar.Tack för fina bilder!Ha det gott i Helgen!

2008-11-14 @ 13:34:50
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: LillaLykke

For en utrolig nydelig lampe! Vakkert! :)

2008-11-15 @ 00:10:07
URL: http://lilla-lykke.blogspot.com/
Postat av: Liv Elin - Husrom & Hjerterom

Åh så nydelig! Skjønner det lett blir koselig stemmning i stuen av denne ! :)Takk for hyggelig kommentar i bloggen - kjekt å lese dine "7 ting om deg selv" !ønsker deg en herlig helg Jill! :)

klem fra meg .....

2008-11-15 @ 01:03:26
URL: http://husromoghjerterom
Postat av: Johanna

Vad bra med en sån överraskning! Det var ju jättefint med själva foten tänd!! Fint nu när det är så mörkt ute.Hoppas du har en bra helg och lycka till med talet!Kram Johanna

2008-11-15 @ 13:51:05
URL: http://radhusdrommar.blogspot.com
Postat av: Nilla

Å så vacker den är! Ha det bra.

2008-11-16 @ 16:51:24
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS