Vårt sovrum


Det där med att färdigställa projekt kan ta sin lilla tid. Det är bara en liten detalj kvar, en liten detalj som blir kvar under en väldigt lång tid. Så har det varit med vårt sovrum. Någon kanske minns, trots att det var väldigt länge sedan, ett tidigare inlägg om renoveringen (här) och nu är det hör tid att visa er hur det faktiskt ser ut idag. Den lilla detaljen, taklisterna, är nu uppsatta!


Sovrummet går i lite andra färger än resten av lägenheten. En av anledningarna till detta är att rummet i sig är inrett för att matcha en stor tavla, som vi köpte till oss själva i bröllopspresent. Tre av väggarna är målade i en cappuchino färgad nyans. Väggen som sängens huvudgavel står emot är tapetserad med en tapet från Duro.



Sängen är köpt på Ikea och huvudgaveln är helt suverän vad gäller förvaring. Här ryms det massor av tidningar, böcker och annat viktigt. Att hyllorna dessutom går att skjuta in är riktigt praktiskt, då kan man lätt städa undan och gömma allt.


Som avhängning för kläder har vi tillverkat två stegar. Rummet är nämligen ganska långsmalt och dessa tar upp lite golvyta. Stegarna är betsade i en mörkbrun nyans, vilket tar upp det bruna i tapet och tavla.



Trots allt det bruna i rummet är det ljust här inne. Fönstret är stort och de flesta textilier går i vitt. En stor spegel, i form av en skjutdörr in till garderoben, gör också sitt till för att sprida ljuset. Förutom skjutdörren finns härinne även en midre spegel från Village.



Själv tycker jag att valet av färger här inne har blivitväldigt lyckat. Ljuset är behagligt och det är verkligen rofyllt. Sover som ett litet barn gör jag på min kudde!     


Kommentarer
Postat av: Cattis

Ser jättemysigt ut tycker jag!! Fina färger o jättefin tavla... Där tror jag säkert att du sover gott o drömmer en massa!!



Kjamis Cattis

2009-03-16 @ 22:13:25
URL: http://www.lugnahornan.blogspot.com
Postat av: Susanne

Godmorgom!!!! Älskar blomman du tagit kort på.Ha en bra dag. Kram Suanne

2009-03-17 @ 07:40:27
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Malin B

Rofyllt, precis som det SKA vara i ett sovrum!

2009-03-17 @ 08:06:10
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Dahlarna

Vilket fint & mysigt sovrum ni har! Förstår att du sover gott idet! KRAMAR!

2009-03-17 @ 10:52:15
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: elena cn

Riktigt snyggt!! Gillar verkligen den där tavlan! Och sänggaveln har jag också gått och kikat på. Kanske att det blir av någon gång...först är det tjejernas rum, hallen och köket som måste åtgärdas:)

2009-03-17 @ 19:11:34
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Imorgon ska här bakas jag har en ledig dag. Ha en bra kväll. Kram Susanne

2009-03-17 @ 20:55:26
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Annika

Det ser jättefint ut :) Behagliga färger faktiskt. Det ska man ha i ett sovrum så man trivs.

Hoppas du får en trevlig tisdag :) kram kram

2009-03-18 @ 08:16:51
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Mycket elegant. Lite asiatiskt på något sätt, utan att vara för mycket av det, liksom! :-) Jag blir påmind lite överallt om att jag måste ta och snickra mig en egen snygg stege. Var jag ska ha den? Hm, det löser sig nog!

2009-03-20 @ 20:25:02
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Lykkebo

For et flott rom! Nydelig tapet!Jeg er stor fan av tapeter!:)



Ha en herlig kveld:)

Klem

2009-03-22 @ 19:00:30
URL: http://lykke-bo.blogspot.com

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS