Fulltecknad helg

Så var helgen nästan över. Fort har det gått och roligt har jag haft! Jag har nämligen tillbringat helgen i en keramikverkstad, vid en drejskiva. Två intensiva kursdagar som bara har ökat intresset för keramik. Det är svårt, kreativt, roligt, frusterande, kladdigt, givande och underbart. Det är vad det är. Nu till veckan kommer mina och kurskamraternas egentillverkade små underverk att råbrännas. På fredag ska vi träffas och glasera och sedan är det dax för slutbränning. Därefter får vi äntligen se slutresultatet. Spännande!


I och med att jag varit upptagen hela helgen har jag inte hunnit med något här hemma. Inte lider jag för det, men det betyder att jag inte har något nytt att visa er. Så dagens bilder togs snabbt i morse, utanför huset, på gata, i backen där vi bor. Det var ett sånt härligt ljus, för att inte tala om kallt. Minus åtta grader visade termometern i morse. För en föredetta Luleåbo kanske inte det ska vara så farligt, men man glömmer fort...


Nu är klockan kvart i nio och jag ska gå och duscha. Sen tänker jag krypa ner under täcket och läsa tills ögonen faller ihop. Alltså kommer jag troligen att hinna läsa ungefär två rader.

Sov Gott! 

Kommentarer
Postat av: elena cn

Jag vet precis vad du menar när det gäller drejningen:) Det ser så enkelt ut...bara upp och ner med händerna så blir det en snygg skål...INTE! Men så roligt! Och det är bara att försöka om och om igen. Du tar väl bilder på dina alster??

2009-02-08 @ 23:47:26
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det låter som en jätte trevlig helg!

Jag har provat att dreja en gång i livet, det var jätte skoj. Producerade en liten vas fast jag använde den mest som pennburk. Nu står den instoppad i ett skåp, den rosa vasen borde få komma till heders igen. =)

Fina bilder var det också här i dag.

2009-02-09 @ 08:00:30
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Annika

Vad kul att dreja... Men det var längesen jag gjorde det. Kul att få se resultatet sen :)

Ha en bra måndag, kram

2009-02-09 @ 09:17:23
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: Anders

Snygga bilder för att vara tagna snabbt en morgon. Jag gillar speciellt den sista bilden.

/Lillebror

2009-02-09 @ 15:51:11
URL: http://www.farbrorborjes.blogspot.com
Postat av: Jessica

Vad kul att drejat!! Fina bilder...

2009-02-11 @ 09:34:22
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Pysselprinsessan

Åh, vad roligt! Jag skulle oxå vilja gå en sådan kurs! Måsta kanske kolla om det finns möjlighet här i närheten! Ska bli kul att se dina alster sedan!! :)Har du några tips på bra norska internetbutiker förresten? Inte för att jag tror att sambon godkänner några inköp! ;P Allt ska ju tillbaka till Sverige sedan!! :D Men någon liten grej kanske! :)Kramar

2009-02-15 @ 11:06:38
URL: http://pysslamera.blogg.se/

Lämna en hälsning

Mitt namn
Kom ihåg mig

Min e-postadress (publiceras ej)

URL till min blogg

Min hälsning

Trackback
RSS